Wijn met eigen etiket

Een fles wijn met eigen etiket is het ultieme cadeau voor uw collega’s of zakenrelaties. Of u nu gaat voor een rode wijn met een eigen etiket, een rosé met een eigen etiket of liever een witte wijn met een eigen etiket wilt bestellen, bij Wijngeschenkenwereld bent u aan het juiste adres! Bij ons vindt u een ruim assortiment aan flessen wijn die voorzien kunnen worden van een door u ontworpen etiket. Een eigen etiket verandert weinig aan de smaak van de wijn. Toch maakt een eigen etiket de wijn extra bijzonder. Een eigen wijnetiket tovert dit standaardcadeau om tot een persoonlijk en attent geschenk, waarmee u collega’s, relaties of vrienden erg blij mee zullen zijn.
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat

Dit zeggen onze klanten

Wijn met eigen etiket bedrukken

Alle wijnflessen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden door middel van een zelf ontworpen etiket. U kunt dit etiket laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Deze bedrukking is full color. Een fles wijn met een eigen etiket is het ultieme cadeau voor uw collega’s of zakenrelaties. Zo kunt u bijvoorbeeld felicitaties op het wijnetiket laten drukken. Een eigen wijnetiket is ook erg geliefd op bruiloften of bedrijfsfeesten. Het bedrukken van de wijnflessen met uw eigen etiket is al mogelijk vanaf 6 stuks.

Meer lezen >

Wijn met eigen etiket en logo

Wijnflessen met een eigen ontworpen etiket kunt u eenvoudig en snel bestellen bij Wijngeschenkenwereld. Bedrukte wijnflessen zijn ideaal voor bijzondere gelegenheden zoals een afscheid, bedankje of een beloning. Van te voren heeft u de mogelijkheid om een gratis digitaal drukvoorbeeld aan te vragen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat van uw eigen ontwerp op het etiket van de wijnfles. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >